Publications

2009
Biodisponibilidade dos polifenois do azeite, Joana Filipa Gonçalves Pinto , Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, 2009   | 
Estudo Termoquímico de Dicloroanilinas, Tiago Luís Pereira Galvão , Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, 2009   | 
Experimental Thermochemistry of Heterocycles and Their Aromaticity: A Study of Nitrogen, Oxygen, and Sulfur Derivatives of Indane and Indene, M. A. R. Matos and J. F. Liebman , Aromaticity in Heterocyclic Compounds, Volume 19, 2009 , p.1-26, Heidelberg, 10.1007/978-3-540-68343-8_1, 978-3-540-68329-2  | 
Influence of phenolics on wine organolpetic properties, C. Santos-Buelga and V. A. P. Freitas , Wine Chemistry and Biochemistry, 2009 , p.529-570, New York, 978-0-387-74116-1  | 
Nanopartículas para sensores, Paula Maria Fernandes , Faculdade de Ciências, Universidade do Porto, 2009   |